SANIFLO AB

Sedan mer än 50 år tillbaka är det SANIFLO´s ambition att alla ska kunna installera en riktig dusch, toalett, badrum eller kök vart som helst utan några större ingrepp.

SANIFLO är idag världsledande inom malpumpar. Våra produkter som är synonyma med kvalitet och teknisk expertis ”Made in France” uppfyller de allra högst ställda miljö och tekniska kraven.

Vi strävar alltid efter att motsvara våra kunders förväntningar. För att åstadkomma detta har vi vår egen forskningsavdelning som utvecklar innovativa och högteknologiska SANIFLO produkter som ska klara av morgondagens krav. Tack vare en välfungerande produktion samt stor satsning på forskning och utveckling finns SANIFLO idag i över 60 länder. I varje respektive land erbjuder vi ett komplett sortiment av våra förstklassiga malpumpar och kvarntoaletter för hus och båt.

Innovation, industriell effektivitet och kundservice är våra värden som likaså delas av våra samarbetspartners. Dagligen engagerar de sig i sitt arbete att alltid kunna erbjuda sina kunder de bästa produktlösningarna som finns på marknaden. Vår ömsesidiga målsättning är att kunden alltid skall hitta en lösning av högsta kvalité i SANIFLO's produktportfölj.

 

Alla SANIFLO produkter tillverkas i fabriker som är kvalités och miljö certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001

 

Väl mött, SANIFLO.

 

 

 

1958 : SFA som i början utformade utrustning för reningsverk har revolutionerat marknaden för sanitetsutrustning genom utvecklingen av WC-malpumpen. Tack vare denna produkt 'Sanibroyeur SFA' går det idag att installera WC, badrum kök eller tvättstugor överallt i huset utan större ingrepp.

1970-1980 : Styrkt av framgångarna i Frankrike utvidgar SFA sin försäljning över hela Europa och i Nordamerika. Vid denna tidpunkt utmärker sig SFA från andra aktörer inom industrisektorn med sina första tv-sända kommunikationskampanjer.

1990-2000 : SFA är en av pionjärerna bland industrikoncerner i Frankrike som tillämpar metoder för kvalitetscertifiering. 

SFA:s produktionsanläggningar var bland de första att utmärkas som ISO-certifierade fabriker. SFA-koncernen expanderar ytterligare sin verksamhet och sitt produktsortiment men fortsätter bibehålla fokus inom främst sanitetsutrustningssektorn.

2008 : SFA har visat prov på nytänkande i 50 år.

SANIFLO´s produkter är både utformade och tillverkade i Frankrike.

Brégy-anläggningen är SANIFLO-koncernens viktigaste historiska fabrik: det är här SANIFLO's välkända malpumpar tillverkas som ligger bakom koncernens internationella berömmelse.

Brégy-anläggningen är ISO 9001 och ISO 14001 certifierad

 

Upptäck eller återupptäck vår reklam från de senaste 30 åren!